Julen 2020

Nyhedsbrev jul 2020.

 

Glædelig Jul:

Jeg vil gerne ønske jer en glædelig Jul og et godt nytår. Jeg vil også sige mange tak for din støtte i 2020. Jeg håber på din støtte i 2021.

Her er lidt af min historie:

I 2016 havde jeg én pakistansk ven det var pastor Philips fra Kasur, han inviterede mig til at komme på besøg i maj 2016. Det blev 10 fantastiske dag, omkring 1000 mennesker blev døbt med Helligånden og begyndte at bede i nye tunger, ca. 100 blev helbredt, flere fik udfrielse, Helligånden var så tæt på. Siden har jeg været i Pakistan 2 gange. Pakistan blev starten på min tjeneste uden for Danmark, senere har jeg været i Ghana, Indien, London, Myanmar og Kenya, så nu hedder vi LOVE OF GOD MINISTRY.

2020:

Dette år har været et mærkeligt år, det startede med aflysninger. Jeg har visa til Indien, turen var på plads, jeg skulle besøge 10 forskellige menigheder i staten Andhra Pradesh, pengene var til at flyve afsted. Vi havde aftale om at lave en Konference i Moskva og vi måtte aflyse vores årlige Konference i maj med min ven fra USA Doyle Bradford. Sidst har vi lige aflyst en konference i Liberia, hvor vi bl.a. skulle besøge præsidenten. Det er selvfølgelig sørgeligt.

Møder i Danmark:

Jeg har besøgt Korsør Pinsekirke og Mens Aglow Kolding for første gang i år. Fredag den 20. november skal jeg tale i Løgumkloster, det er godt også at forkynde på dansk.

Online møder:

Da kirkerne lukkede pga. corona startede vi med online møder, først var det hver dag - nu tirsdag og lørdag kl. 17,00 dansk tid. Vi er mellem 6 og 10 familier, som beder, lovsynger og deler Guds ord. Der er brødre og søstre fra Pakistan, Indien, Rwanda, Liberia, Kenya, UAE, Rusland og Danmark, som deltager ved møderne. Vi mødes på Google Meet, du kan bare skrive til mig for at få et link, så du også kan være med.

Giv børnene i Pakistan en god jul:

Efter måske det værste år for de kristne børn i Pakistan, selvfølgelig pga. corona, står Julen nu for døren. De kristne kvinder, som driver søndagsskolerne vil gerne give ”deres” børn julegaver fx varmt tøj og sko. De vil gerne lave en festmiddag, som er jul værdig, til børnene. LOVE OF GOD MINISTRY be’r om hjælp til at støtte de mange søndagsskoler til netop det formål.

  

BØRNENE INGEN HØRER OM! – de kristne børn i Pakistan

Når der er tørke eller uroligheder eller naturkatastrofer i Indien eller Afrika, så hører vi om børnene og deres frygtelige forhold, men vi hører aldrig om de kristne børn i Pakistan. Deres tilstand er konstant. Jeg har været i Pakistan 3 gange og set hvordan børnene laver mursten på lokale teglværk i op til 50 grader i direkte sol. Andre lever alene i gaderne og sover hvor som helst uden ordenligt mad og med beskidt vand, som ofte fører til kolera. Når man er barn af kristne forældre er man de laveste i et muslimsk land, man bliver regnet for intet, specielt pigerne bliver mishandlet og misbrugt, så de er kun sikre i deres eget hjem. I skrivende stund har der lige været en sag om en 12 årige pige som blev taget fra hendes forældre og tvangskonverteret til islam og gift med en gammel muslim. Eller et andet nyt eksempel en ung mors bil går i stykker på hovedvejen, ud af den første bil der stopper kommer 2 mænd og voldtager hende for øjnene af hendes børn. Muslimer må ikke drikke og spise sammen med kristne, så de kristne børn få intet at drikke hele dagen mens de er i skole, skoler uden aircondition med op til 50 grader uden for. Og nu corona - det er og har været i 9 måneder helt umuligt for forældrene at give deres børn hvad de har brug for, det gælder også mad og lægebesøg. Her er nogle få historier som svarer til dem jeg hører om dagligt:

 

Nadab er 7 år. Da Nadab var 5 år smed hans far ham, hans lillebro og hans mor ud af huset, de var ikke til nogen nytte og kunne ikke indbringe nogen indkomst, så de måtte flytte til moren barndomshjem, hvor hans mormor og onkels familie boede. Efter et par måneder der blev de igen smidt ud, så de stod på gaden uden noget som helst. Den mest håbløse situation man kan tænke sig. Nadab’s mor have kontakt med os i Love of God Ministry, vi har siden betalt husleje og mad for den familie, "Now we are living a respectful  and happy life” siger de. I starten af november havde Nadab fødselsdag, men han synes ikke det kunne blive en god dag, for hans far ville ikke komme med en gave og de have ikke råd til en kage, så vi sendte 150kr og det blev en fantastisk dag for Nadab med ny cykel og cakecutting. Jeg var med online da kagen blev skåret, det er fantastisk hvilken glæde 150kr kan skabe.

 Mary er 8 år, hun lider af knogleskørhed, hun har brækket ben mm. mange gange siden hun blev født, det medfører store smerter og mange dage kan Mary ikke passe sin skole. Mary bor sammen med sin mor, far og 4 søskende. Hendes far er den eneste som kan tjene penge, men efter husleje, med og tøj er der ingen penge til medicin og den diet, som Mary’s sygdom kræver. En gang da Mary havde brækket et ben, kunne hun ikke udholde smerten, så hun sagde til sin far: ”Far bed Gud tage min sjæl fra min krop, jeg kan ikke klare mere smerte”. Når Mary er i skole bliver hun drillet pga. hendes sygdom og krop. Lægerne vil gerne operere hende når hun bliver 12 år, hvis der ellers er penge til det, men indtil da han hun brug for medicin.

 

Samuel 8 år og hans søster Sania 10 år bor hos deres far og mor, som ikke kan finde andet arbejde end at lave mursten, det giver lige nok til at husleje og mad, ikke tøj, ikke skolegang og ingen fritid til at lege – bare arbejde, spise og sove.

 Sagar, Joseph, Prem og Samuel bor sammen med deres far, som er narkoman, det har han været siden hans kone døde for 3 år siden. I de 3 år har han ikke rørt en finger for de børn, han har ikke sørget for mad, tøj, undervisning eller rengøring. De bor på 1 værelse uden wc, bad eller køkken, deres tilstand ville være frygtelig, hvis de ikke boede ved siden af Kinza, som er en af LOVE OF GOD MINISTRYs medarbejdere. Vi sender penge til mad, tøj og sko, Kinza tager sig nu af de drenge.

 

Mathew’s mor døde, da han var et år gammel, på grund af en hjerne sygdom. Mathew’s ”kristne” far har aldrig ville have noget med ham at gøre, så da moren døde var han overladt til sig selv, i Pakistan er der ingen sociale myndigheder, som gør noget for de kristne i sådanne tilfælde. Mathew var heldig at Kinza og hendes familie kendte ham, så de tog ham ind i deres familie og han har nu boet hos dem i 2 år.

 Jasica er 5 måneder gammel, hun har 6 søskende den ældste er 10 år. Jasica’s far døde 2 måneder henne i graviditeten, så nu er hendes mor enke med syv børn, ingen af dem kan arbejde. Lægen sagde at hun snart ville dø af underernæring, men så begyndte vi at give mælk og mad til hele familien. De var heldige at deres nabo Maria arbejder for LOVE OF GOD MINISTRY. Nu har de alle det godt, vi giver dem et måltid om dagen.

 Jeg ville ønske at vi i LOVE OF GOD MINISTRY kunne hjælpe flere end vi kan i dag. Jeg ønsker at sandheden om de kristne børn i Pakistan kommer frem, så de kan få den støtte og hjælp de har brug for.

LOVE OF GOD MINISTRY er i dag Henrik i Danmark og 25 kvinder og mænd i Pakistan. Vi samler penge ind her i Danmark og de unge mennesker laver mad eller deler mad ud i Pakistan. De har søndagsskoler og hjælper på alle de måder de kan blandt de forfulgte kristne i Pakistan og deres børn, som ingen hører om.

 

Du kan følge vores arbejde på www.loveofgod.dk

Vi vil også gerne sende en nyheds mail til dig, den kan du bestille på 7hholm@gmail.com

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay 328797

eller overfører til bank: Reg: 0994 Kontonummer: 0011705243

Hvis du gerne vil bruge dit betalingsKORT, så gå til www.loveofgod.dk

 

Husk cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag. I 2020 kan du opnå kr. 16.600 i fradrag efter §8a.

 

Gud velsigne dig i Julen og i det nye år 2021.

 

 

Kærlig hilsen

LOVE OF GOD MINISTRY

Henrik Holm

22885025